câte ceva despre noi

7

  Ani      

27

      Ediții  

~25.000

    Cadre didactice   

~500.000

    Participanți 
shutterstock_173855783

DESPRE NOI

Romconcept International Solutions este o echipă de tineri profesionişti (psihologi, graficieni, redactori şi specialişti în promovarea materialelor educative) care conlucrează în vederea realizării unor materiale care să corespundă standardelor educative şi care, în acelaşi timp, să fie atractive pentru copii.

GRUPUL ȚINTĂ

  • Preşcolarii;
  • Elevii claselor pregătitoare şi I – IV;
  • Elevii claselor V-VIII;
  • Cadrele didactice.

"Aşteptăm cu nerăbdare să participăm şi la următoarele 2 etape!
Vă stimăm pentru tot efortul depus de întreaga echipă FORMIDABILII la realizarea acestui proiect. Să știti că sunteți cu adevărat FORMIDABILI!!!! Vă mulţumim pentru tot! Vă doresc mult succes în continuare și tot binele din lume!!!"

Ed. Puşcaşu Daniela

Grădinița cu Program Normal Gioseni, Jud. Bacău

separator

DESCOPERĂ

    Tur virtual

Pentru participarea la concurs vă punem la dispoziție trei tipuri de caiete. Caietul adresat preșcolarilor conține subiecte diferențiate pentru grupa mică, mijlocie și mare. Cel adresat ciclului primar conține subiecte pentru clasele pregătitoare și I - IV, iar cel pentru gimnaziu este adresat celor din clasele V - VIII. Toate cele 3 caiete de concurs sunt în format A4, color, realizate cu ajutorul cadrelor didactice specializate pentru fiecare materie în parte.