imagine-img_2

Concurs Formidabilii

Scopul tău? Să oferi copilului tău cea mai bună educație posibilă pentru un start reușit în viață! Scopul nostru? Să îți oferim cele mai bune instrumente realizate de cadre didactice cu experiență, pentru a atinge excelența.

Cum ne propunem să reușim! arrow down

Etapa I

Pentru prima etapă a anului școlar 2022- 2023 vă puteți înscrie prin intermediul cadrului didactic coordonator, până la data de 31 Octombrie 2022. Aceasta este o oportunitate pentru a stabili o bază a evaluării copilului dumneavoastră la început de ciclu școlar.

Etapa a II-a

Suntem deja la jumătatea drumului pe care îl avem de parcurs în acest an școlar. În prima jumătate a anului școlar am reușit să acumulăm cunoștințe ce vor fi evaluate în etapa a II-a a concursului, din luna Februarie 2023. Contactați cadrul didactic coordonator pentru înscriere la singurul concurs aliniat cu programa școlară la nivel internațional.

Etapa a III-a

Reprezintă evaluarea finală înainte de trecerea la următoarea treaptă, deopotrivă pentru cei din ciclul preșcolar, primar și gimnazial. Ediția din luna Mai 2023 oferă copilului Dumneavoastră oportunitatea de a își evalua cunoștințele acumulate pe parcursul anului școlar și de a intra în competiție la nivel național.

Creații plastice

Aici, la Formidabilii, credem în creativitate și dorim să dăm frâu liber imaginației celor mici prin această etapă specială, din luna Iunie 2023. Etapa a IV-a va fi una ce va stimula lucrul în echipă. Se vor forma echipe de cel mult 10 copii care vor realiza o machetă, pe tema dată de organizator.
La această etapă sunt premiate unitațile școlare și nu elevii în mod individual.

arrow left down Dă frâu liber imaginației!

Lucrări primite de la micii artiști
Liceul-Tehnologic-Iorgu-Vârnav-Liteanu,-Liteni,-Jud
Liceul Tehnologic Iorgu Vârnav Liteanu
Liteni, Suceava

Lucrare primită de la prietenii noștri din Suceva, la ediția din 2016.

Scoala-Gimnaziala-Nr.8–Resita2
Școala Gimnazială Nr.8
Reșița, Caraș-Severin

Elevii "Formidabili" ai Școlii Nr. 8 din Reșița ne-au pregătit o minunată surpriză, chiar în curtea școlii.

SCOALA-GIMNAZIALA-MIHAI-SADOVEANU,-BAIA-MARE,-JUD.-MARAMURES
Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu
Baia Mare, Maramureș

Quilling realizat de elevii Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu din Baia Mare.

Caiete de concurs

Ne adresăm copiilor din învățământul preșcolar, primar și gimnazial. Iată câteva modele de subiecte propuse în etapele anterioare, pentru evaluarea cunoștințelor celor mici.